Administratief medewerker parttime

Is het ook mogelijk om administratief medewerker parttime te zijn? Zeker! Er zijn genoeg vacatures te vinden waarmee je parttime kunt werken.

Administratief medewerker parttime

Omdat niet ieder bedrijf een fulltime administratief medewerker nodig heeft zijn er vaak vacatures voor parttime administratief medewerkers Zeker de kleinere bedrijven zullen hier naar vragen. Aangezien de kleine bedrijven (5-10 medewerkers) vaak niet het geld hebben om in grote kranten te adverteren vind je deze vacatures voornamelijk in kleinere lokale kranten, bij uitzendbureaus en online.

 

Online zoeken naar parttime vacatures

Online kan je een groot aantal vacatures vinden voor parttime administratief medewerkers. Je vindt de vacatures voornamelijk op de minder bekende jobsites zoals:

Simplyhired.nl

Career-jet.nl

Njobs.nl

Asastudent (enkel studentenwerk)

Indeed.nl

 

Neem eens de tijd om langs deze websites te gaan en te kijken welke administratief medewerker parttime vacatures ze beschikbaar hebben.

 

Zoeken bij uitzendbureaus

Een andere uitstekende manier om een parttime functie te vinden is om langs te gaan bij uitzendbureaus. Vaak hebben deze bedrijven parttime vacatures in overvloed. Het zijn juist de fulltime functies die moeilijker te vinden zijn. Meld je bij zo veel mogelijk uitzendbureaus aan en lever ze een actueel CV aan. Zo kunnen ze op zoek gaan voor je naar een geschikte vacature.

 

Vergeet ook Linkedin niet

Net als bij een reguliere vacaturezoektocht naar een fulltime baan moet je ook bij de parttime vacature Linkedin niet vergeten. Hoewel je hier voornamelijk fulltime functies vindt zijn er ook parttime functies te vinden. Deze functies kunnen echte “pareltjes” zijn omdat lang niet iedereen Linkedin gebruikt om een nieuwe baan te vinden.

 

Een goede sollicitatiebrief schrijven

Om uiteindelijk als administratief medewerker parttime aan de slag te kunnen moet je natuurlijk wel een goede en liefst wat opvallende sollicitatiebrief schrijven! Mensen moeten weten dat je interesse hebt en dat je niet de zoveelste bent die een standaardbrief schrijft. Hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft voor een sollicitatie lees je hier: Sollicitatiebrief administratief medewerker.

43 thoughts on “Administratief medewerker parttime”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Alles over de administratief medewerker: een van de belangrijkste medewerkers van een organisatie!